11.9. klo 19

Keskiviikko 11.9.2021 klo 19

Eva Vikman, laulu & Premium Jazz Experience: Jazzia svengaten

lauantai 11.9. klo 19, Vuotalo (Vuosali), Mosaiikkitori 2, Helsinki

Liput käsittelykuluineen 20/18 €

Suoralinkki lipunmyyntiin: https://www.lippu.fi

Konsertti tullaan toteuttamaan noudattaen tapahtumahetkellä voimassa olevia yleisötapahtumien määräyksiä ja ohjeita.

Uuden sukupolven lahjakkaimpiin laulajiin mainittu, laulaja-lauluntekijä Eva Vikman on tullut tunnetuksi raikkaana ja sävykkäänä tulkitsijana. Etenkin viime vuosina hän on noussut esiin rakastettujen 1950- ja 60-luvun jazziskelmien tulkkina. Helmikuussa 2020 Eva Vikman julkaisi esikoisalbuminsa ”Iltaa, hyvää iltaa” ja uutta musiikkia on tulossa pian lisää.

Evan rinnalla soittaa Suomen eturivin jazzmuusikoista koostuva Premium Jazz Experience. Kokoonpanossa soittavat: Ilkka Hanski (basso), Janne Levy (piano), Eki Vikman (rummut).

Illan aikana kuullaan 1950-60-lukujen kotimaisia ja ulkomaisia klassikoita uudella svengillä (muun muassa kappaleet Kertokaa se hänelle, Sinun silmiesi tähden, Sokeripala), Rantakoivun alta Desafinadoon sekä Eva Vikmanin omia kappaleita ”Iltaa, hyvää iltaa” –albumilta. Mukaansa tempaavan jammaava tunnelma on taattu!

Kesto: n. 90 min, ei väliaikaa

Lisätietoja: https://vuotalo.fi

Tapahtumaa tukee Helsingin kaupunki.

Pääyhteistyökumppanit / Sponsorit: Pakilan seurakunta, Pakila-Seura ry, Paloheinän – Torpparinmäen kaupunginosayhdistys, Kulttuurikeskus Vuotalo, Ravintola Annan Kartano, Inna In Style, Art Jazz Helsinki.

Festivaalin järjestää Venäläinen kulttuuridemokraattinen liitto r.y.

Lisätietoja:

Sergei Sokolov

040 519 48 19

vastaava tuottaja, jazzpianisti

sokolov.sergei@gmail.com

www.rajatonjazz.fi

  NEXT