15.2 18:00

To 15.2.

Anna Timchenko, laulu ja Eduard Podkolzin, kitara.
Brasilialaisen bossa nova- musiikin ilta.
Paloheinän kirjasto, Paloheinäntie 22, 00670 Helsinki

Brasialaisen bossa nova- musiikin ilta

12 Rajaton jazz festivaali soi Paloheinässä ja Vuosaaressa 15-17.2.2018. Konserttisarjan avasi Paloheinän kirjastossa brasilialaisen bossa novan illassa Anna Timchenko ja Eduard Podkolzin.

Timchenkon laulua ja Podkolzinin kitarataituruutta saapui kuuntelemaan ilmaiskonserttiin lähes viisikymmentä kuulijaa. Väkeä alkoi kerääntymään kirjastoon hyvissä ajoin ja kirjastosta loppuivat tuolit kesken moneen kertaan, ja niitä haettiin jatkuvasti lisää. Konsertissa kuultiin tuttuja kappaleita kuten Frank Sinatran tunnetuksi tekemä ”The Girl from Ipanema”.

Anna Timchenko syntyi Ukrainassa Yaltassa elokuussa 1986. Lapsuudessaan hän rakasti laulamista ja esiintymistä. Hän unelmoi laulajan ja näyttelijän urasta. Lapsena hän suoritti Yaltan musiikkikoulun. Vuonna 2007 hän valmistui Kansallisesta Farmaseutti Korkeakoulusta Kharkovassa ja sai proviisorin ja kosmetologian ammattitutkinnon. Yaltassa hän työskenteli apteekin johtajana. Vuonna 2012 hän suoritti Maisterin tutkinnon. Musiikki soi hänen sydämessään koko tämän ajan. Anna pääsi valtion Krimin yliopistoon laulukoulutukseen. Musiikki eli hänen sisällään. Vuonna 2014 Anna muutti Suomeen ja hän jatkoi näyttelijä harrastustaan. Hän soittaa Jazz bändissä ja laulaa taitelijanimellä JazzAnna. Anna myös esitti nunnan roolia ”Kaksi jänistä metsästämässä” näytelmässä ukrainalaisessa teatterissa Freyn johdolla Suomessa. Luovuus ja musiikki antavat hänelle elinvoimaa ja energiaa.


NEXT