17.2. 18:00

La 17.2.
Inna Vysotska, laulu, Viktor Bürkland, piano, Timo Warnecke, rummut, Stepan Shadikyan, trumpetti, Dimitri Suslov, saksofoni & , Marcus Lewyn, kontrabasso.

Jazz standards from The Great American Songbook
Hoitokoti Päiväkumpu, Juhlasali Sointula , Repovuorentie 12, 00670  Helsinki

Jazz standards from The Great American Songbook

Rajaton Jazz- festivaali päättyi lauantaina Hoitokoti Päiväkummun juhlasaliin Sointulaan, Inna Vysotskan & The Untouchablesin amerikkalaisilla jazzstandardeilla. Päivä oli aurinkoinen ja työryhmä järjesteli paikkoja ja juoksevia asioita muusikoiden harjoitellessa iltaa varten.  Konsertissa salin henki oli kotoisa ja saimme uudelleen kokea Innan upean laulunlahjan ja muusikoiden taituruutta, joka sai mielen kellumaan mukanaan. Yhtyeen Ella Fitzgeraldin tulkintojen ja Sointulan tunnelman mukana pystyi kuvitella matkustavansa ajassa taaksepäin ja löytävänsä itsensä New Orleansin Jazz klubeilta.

Inna Vysotska on kotoisin Ukrainasta, mutta opiskeli laulua Saksan Hannoverissa musiikin, draaman ja median yliopistossa ja asuu siellä edelleen.  Inna & The Untouchables on yhtye, joka keikkailee ympäri Saksaa, sekä kansainvälisesti. Bändin jäsenet ovat kotoisin eri puolilta maailmaa ja ovat päätyneet yhteen musiikin kautta.

Sunnuntaina Vysotska & The Untouchables lensi takaisin Saksaan ja pääkonsertissa heidän lisäkseen esiintynyt Gagliardi maanantaina Espanjaan, ja käski ottaa häneen yhteyttä, mikäli tuotantotiimiläiset joskus kävisivät Barcelonassa. Ehkä nämä taitavat muusikot nähdään toistekin Rajaton jazz festivaaleilla yhdessä jammailemassa.

BACK