1.2. klo 19

Huippujazzlaulaja Inna Vysotska esiintyy yhtyeensä The Untouchablesin kanssa lauantaina 1.2.2020 klo 19 Hyvän Paimenen kirkossa.

Inna Vysotska saapuu Helsinkiin yhtyeensä The Untouchablesin kanssa Saksasta Hannoverista. Alun perin hän on kotoisin Donetskista Ukrainasta, josta hän muutti 18-vuotiaana Saksaan 1997. Rajaton jazz -festivaalilla hän esittää jazzstandardeja sekä brasilialaista musiikkia ja sambaa.

Inna Vysotska opiskeli musiikkia aluksi Donetskissa musiikkiopistossa, jolloin hänen lajinaan oli oopperalaulu. Hän jatkoi opintoja Hannoverissa ja nyt tyylilajeina olivat pop- ja jazzmusiikki.
Jazzia hän kuuli ensimmäistä kertaa 16-vuotiaana.

”Kuuntelin Ella Fitzgeraldin, Sarah Vaughanin, Billie Holidayn ja Dinah Washingtonin äänitteitä. Erityisesti pidin jazzmelodioista ja laulajien äänten sävyistä ja tietysti improvisoinnista. Ymmärsin, että pidän instrumentaalisesta improvisoinnista ja tykkään itse improvisoida omalla äänellä – eli imitoida erilaisia puhallinsoittimia kuten trumpettia, saksofonia tai pasuunaa.”

Illan esiintyjät: Inna Vysotska – laulu, Stepan Shadikyan – trumpetti, Dimitri Suslov – saksofoni, Viktor Bürkland – piano, Marcus Lewyn – kontrabasso, Oliver Struck – rummut.

Hyvän Paimenen kirkko – Palosuontie 1, Pakila, Helsinki.
Liput käsittelykuluineen 17,50 €

Suoralinkki lipunmyynttiin
Liput myös ovelta tuntia ennen konsertin alkamista.

Liput ennakkoon: artjazzhelsinki@gmail.com, puh. 040 519 48 19, Sysimiehentie 39 A, 00670 Helsinki

Lisätietoja: www.rajatonjazz.fi

www.facebook.com – Rajatonjazz -festivaali

BACK